Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπουφές Πρωινού / Brunch

Το πλούσιο πρωινό του Ξενοδοχείου Xenios Zeus αποσπά κάθε χρόνο τις καλύτερες κριτικές. Σας προσφέρουμε μπουφέ πρωινού με μεγάλη ποικιλία και καθημερινά διαφορετικές επιλογές. Ξεκινήστε όμορφα τη μέρα σας με σπιτικά εδέσματα, φτιαγμένα από φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες, με μεράκι και αγάπη. Απολαύστε τον μπουφέ πρωινού στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου Xenios Zeus Beach Hotel καθημερινά από τις 8.30 μέχρι τις 10.30.

Εστιατόριο

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο "Almira" του Xenios Zeus Beach Hotel είναι ανοιχτό όλη την ημέρα. Εκεί θα απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από μεσογειακή κουζίνα και φρέσκα θαλασσινά.
Στην παραλία βρίσκεται τοποθετημένη εξέδρα του εστιατορίου δίνοντας σας την επιλογή να απολαύσετε το γεύμα και το ποτό σας δίπλα στο κύμα με φόντο τον απέραντο ορίζοντα και το ηλιοβασίλεμα.

Μενού εστιατορίου: