Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τοποθεσία
Το Xenios Zeus Beach Hotel βρίσκεται στη Νικήτη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Η Νικήτη είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη με πολλές φυσικές ομορφιές και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Έχει μεγάλη ακτογραμμή και η παραλία της φημίζεται για τα καθαρά και γαλανά νερά της. Το κέντρο της είναι ιδανικός προορισμός για τις βραδινές βόλτες των διακοπών σας, καθώς διαθέτει πληθώρα καταστημάτων εστίασης στα οποία θα βρείτε οτιδήποτε μπορεί να επιθυμείτε.

Το Xenios Zeus Beach Hotel είναι ένα μικρό ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1995. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, καθώς βρίσκεται στην άκρη του οικισμού της Νικήτης, συνδυάζοντας έτσι την ησυχία με την άμεση πρόσβαση στο κέντρο, στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε περπατώντας σε μόλις 5 λεπτά. Σας προσφέρουμε ένα κλασικό είδος φιλοξενίας που συνδυάζει την αμεσότητα και την χαλαρή ατμόσφαιρα που προσφέρει ένα μικρό ξενοδοχείο με την αυθεντικότητα της οικογενειακής επιχείρησης. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια μας χαρίζουν άριστες κριτικές εξασφαλίζοντας στο ξενοδοχείο μας υψηλές θέσεις σε τουριστικές πλατφόρμες όπως το tripadvisor.com και το holidaycheck.de.
Τοποθεσία Αποστάσεις
Κέντρο Νικήτης 500 m
Νέος Μαρμαράς 18 km
Πόρτο Καρράς - Μαρίνα 22 km
Πολύγυρος - Νοσοκομείο 35 km
Αεροδρόμιο Μακεδονία 95 km
Θεσσαλονίκη - κέντρο 105 km
Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης 108 km
Φωτογραφίες