Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η πολιτική μας για το COVID-19
Το Xenios Zeus Beach Hotel προσαρμόζει τη λειτουργία της λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα και συνεργάζεται με ειδικό γιατρό για άμεση αντιμετώπιση σε περίπτωση κρούσματος. Προβλέπεται check in με τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και χρήση προστατευτικού εξοπλισμού . Η προέλευση του προσωπικού γίνεται σταδιακά , και γίνεται θερμομέτρηση όλου του προσωπικού πριν την έναρξη της βάρδιας. Η τροφοδοσία του ξενοδοχείου γίνεται με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας.

CHECK IN & CHECK OUT
Το check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός και απολύμανση των δωματίων.

​ΔΩΜΑΤΙΑ
Έχουν αφαιρεθεί διακοσμητικά στοιχεία, προβλέπεται καθαρισμός δωματίου και αλλαγή ιματισμού κάθε 3η μέρα υπολογίζοντας 1η μέρα από την επόμενη της άφιξης, εκτός αν ο φιλοξενούμενος επιθυμεί κάθε 2η μέρα που δηλώνεται στην υποδοχή κατά την διάρκεια του check in. Σε κάθε αναχώρηση το δωμάτιο αποστειρώνεται με εγκεκριμένα απολυμαντικά και χημικά . Τα τηλεκοντρόλ τυλίγονται σε νέα θήκη. Ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν πλαστικοποιημένα ώστε να αποστειρώνονται.

ΙΜΑΤΙΣΜΌΣ
Όλος ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται στους 60°c και άνω. Ακάθαρτα με καθαρά ξεχωρίζονται και μεταφέρονται στα πλυντήρια σε ξεχωριστές σακούλες συγκεκριμένου χρώματος.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Οι μπουφέδες διατηρούνται γιατί αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του προϊόντος μας και εκτιμώνται πάρα πολύ από τους φιλοξενούμενούς μας. Για το σκοπό αυτό εισάγονται μέτρα ασφαλείας, τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους φιλοξενούμενους. Έχει τοποθετηθεί plexiglass μπροστά από τον μπουφέ και σερβίρετε από υπαλλήλους μας. Αλάτι πιπέρι, ζάχαρη και καλαμάκια προσφέρονται συσκευασμένα σε ατομικές συσκευασίες. Επίσης υπάρχει σήμανση τήρησης αποστάσεων. Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο.Τα τραπέζια είναι στρωμένα με τραπεζομάντηλα μιας χρήσης και σε κάθε αλλαγή πελάτη απολυμαίνεται το τραπέζι αλλά και οι καρέκλες.Ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατήρησης των αποστάσεων από τους εργαζόμενους. Οι κουζίνα μας τηρεί τις προδιαγραφές HACCP.